Wie zijn wij

TEAM

ESTHER ALDERS


Sinds 2009 ben ik werkzaam als logopedist. In de afgelopen jaren heb ik gewerkt als logopedist in het speciaal onderwijs en in de vrije vestiging. In deze periode heb ik veel mensen, vooral veel kinderen, mogen begeleiden in hun ontwikkeling.  In januari 2018 heb ik logopediepraktijk Bakel overgenomen.

Tijdens de behandeling staat de cliënt centraal. Ik streef er naar om cliënten in een prettige sfeer positief te laten ontwikkelen. Motivatie, uitdaging en afwisseling vind ik belangrijk.


Specialisaties:

- (Jonge) kinderen met spraakproblemen

- Lees- en spellingsproblemen

- OMFT - afwijkende mondgewoonte

- Stemtraining

- NmG; Nederlands met ondersteunende gebaren

- Pre-logopedie - 0-2 jarige met eet-drinkproblemen

- Jeugd Breincoach 

- Sensorische Informatieverwerking 

- Leren leren specialist

- Strong Kids trainer

LAURA MASSEURS


In maart 2019 heb ik mijn opleiding tot logopedist aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven succesvol afgerond. Tijdens en na mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van (meertalige) kinderen met spraak- en taalstoornissen. Daarnaast heb ik een passie voor het behandelen van stemstoornissen, hiervoor heb ik de Minor "De stem centraal" gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en in september 2021 de cursus "Meer dan Larynxmanipulatie" bij Einders in Eindhoven.

De afwisseling tussen het behandelen van kinderen met spraak- en taalstoornissen en volwassenen met stemstoornissen maakt mijn vak zo ontzettend interessant en afwisselend. Communicatie, met of zonder woorden, je stemgebruik en lichaamstaal, zorgt voor verbinding met de mensen om je heen. En dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste. Ik haal energie uit het helpen van mensen en dit zorgt ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.


Specialisaties:

- Spraak- en taalproblemen

- Meertaligheid

- Stemproblemen

- Hyperventilatie / adem

- MFL - Manuele facilitatie van de larynx